3 produkter vi vil huske 2017 for

Der komme hele tiden en masse nye spændende produkter inden for elektronik, gadgets og så videre. Det gjorde der selvfølgelig også i år 2017. Nogle vil vi huske tilbage på om et par, og andre vil gå i glemmebogen igen uden at have gjort sig synderligt bemærket. De fleste husker nok iPhone X, fidgetspinneren og Alexa, der for alvor blev introduceret i år 2017. Her i artiklen går vi i dybden med de forskellige produkter.

Fidgetspinneren

Fidgetspinneren kom som torden fra en skyfrihimmel. Lige pludselig gik alle børn og unge rundt med en, og de gamle var ved at tabe kæben. Fidgetspinneren havde sit peak omkring sommeren 2017, hvor salget eksploderede. Men så hurtigt som sådan en trend kommer, jo hurtigere går den også igen. Det samme skete for fidgetspinneren, som for alvor kom frem via de sociale medier som eksempelvis YouTube, Instagram og Snapchat. Virksomhederne der solgte produktet var rigtig gode til at få det promoveret af kendte personer, og så tog det ene skridt det andet. Oprindeligt stammer fidgetspinneren som et redskab til folk, der har behov for at lave noget med fingrene og blive afstresset.

iPhone X

iPhone X satte nye højder for smartphones i hele verden. Ikke kun for Apple men for alle mærker. iPhone X var noget helt nyt – skærmen bedre, større og så kostede telefonen fra cirka 8.100 og opefter. Et produkt som alle iPhone fans måtte have fingrene i men som kritikerne også var skeptiske overfor. Så mange penge for en telefon spurgte mange sig selv. Her omkring 6 måneder efter udgivelsen af iPhone X, er der ikke så mange, som snakker om den mere, men der er ingen tvivl om, at det vil blive vildt, næste gang Apple udgiver en ny smartphone. Her har iPhone X helt sikkert flytter baren for, hvad man kan lave, og hvordan mobiltelefoner skal være udviklet!

Alexa

Alexa er den dag i dag stadig ukendt for mange, men dem som er lidt mere interesseret i tech end gennemsnittet, kender med garanti Alexa. Alexa er en virtuel assistent, som du kan stille forskellige spørgsmål. Alexa er også på vej ind I forskellige andre produkter. Målet er, at Alexa skal kunne klare forskellige opgaver og altså gøre hverdagen nemmere. Herhjemme er det endnu ikke så meget, Alexa kan bruges til, men der er ingen tvivl om, at Alexa er et kendt fænomen i mange husstande om blot et par. Andre steder hvor Alexa kunne tænkes at blive indført er i biler og lignende.

Dette var nogle af de 3 produkter, som vi vil huske fra år 2017. Mon ikke også år 2018 byder på en hel del. Vi ser frem til at vende tilbage med en lignende artikel om et års tid!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *